Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

BlueStacks 2015 HD App Player 0.9.30.4239 Mod + Root Full

0 yorum

BlueStacks App Player ile android işletim sistemini bir emülatör gibi bilgisayarınıza yükleyip, android ile çalışan oyun ve programları sisteminizden çalıştırabiliyorsunuz. Ben kendim bizzat denedim meraklılar için iş görür bir uygulama. Google playden istediğinizi indirebilir veya istediğiniz oyun ve uygulamanın apk dosyasına çift tıklayıp kurabilirisiniz. Bu versiyon rootludur ve reklam bulundurmaz + Ram yükseltmek için püf noktası. Eski versiyonlerdeki tüm sorunlar çözülmüştür problemsizdir. Alanında en iyisidir.

Özellikler:
# Bilgisayarda Android Keyfi
# Google Play kullanabilme
# BlueStacks sd root desteği mevcuttur
# Android 4.4.2 sürümü ile gelmektedir

Not: Programı ilk kurduğunuzda açılmazsa aşağıdaki prosedürü yapın. Ama videodaki anlatımla problem yaşamazsınız.

Programı kapat. Sistem tepsisindeki kısayolundan da "Quit" diyerek çıkış yap. Windows Görev Yöneticisinden "HD-Agent" ve "HD-LogrotatorService" prosedürlerini sonlandır. Program Ekle/Kaldır'dan yalnızca, "BlueStacks App Player" kaldır "BlueStacks Notification Center" Kalsın ve, kurulumu setupdan yeniden yap. Yada programı kurarken iki seçenek gelir ikisini de seçmeyin problemsiz çalışacaktır ve üstteki prosedürü yapmaya gerek olmayacak o zaman.


Başta Clash of Clans ve Hay Day olmak üzere bir çok oyun ve uygulamada deneme şansı buldum ve sorunsuzca kullanmaya devam ediyorum.

Google Play hatası alırsanız şunları yapın düzelecektir..
Google playden bir şey indirmeye çalışırken  RPC:S-7:AEC-0 hata kodu ile karşılaşırsanız aşağıdaki çözüm yolunu takip edin.

Çözüm: 
İlk önce bilgisayarın internet bağlantısı kapatın kesinlikle yapın bunu.
İkinci olarak:
Google Hesap Yöneticisi
Google Hizmetleri Çerçevesi
Google Play hizmetleri
Google Play Store
Google Talk
İndirme Yöneticisi
Market Güncelleyici

Üsttekileri Uygulamalar Tümü bölümüne girip önbellek ve verileri temizleyin. Yeniden başlatın BlueStacks açın ve interneti aktif hale geitrin, bu şekilde çalışacaktır, denenmiş ve başarıyla sonuçlanmıştır.

İndirme Linki Aşağıdadır

BlueStacks_v0.9.27.5408_Mod.rar

Boyut:263-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

0 yorum: