Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Diğer Binalar

0 yorum


Bu binalar saldırı, savunma veya kaynak kazandıran (Altın, İksir yada Kara İksir) türden değildirler. Buna rağmen bu binaların farklı özellikleri vardır ve önemlidirler.

Örnek olarak Köy Binası, Klan Kalesi ve Dekorasyonları verebiliriz.

Köy Binası köyünüzün merkezidir bu binanın seviyesine göre diğer binalarınızın seviyelerini yükseltebilir yada oyunun belirlemiş olduğu sınır sayısına kadar miktarını arttırabilirsiniz.

Klan Kalesi, bir klana dahil olabilmek için klan başvurusu yapabilmenize olanak sağladığı gibi bir klan kurmanıza da imkan sağlar ayrıca üyesi olduğunuz klanın diğer oyuncularıyla irtibat kurabilmenizi sağlar.

Köyünüzü dekore etmeniz için dekorasyonları kullanabilirsiniz. Köyünüzde taş ve ağaçlar oluşan engeller bulunmaktadır, bu engelleri kaldırmanız size değerli taş (Yeşil Taş, Gem) kazanmanızı olanak sağlayacaktır, fakat bu değerli taşlar her engeli temizlemenizde çıkmayabilir, yani her engeli kaldırmanız da gem çıkmayabilir ve engeli kaldırdığınızda kazanacağınız Değerli Taş (Gem) miktarı farklılık göstermektedir, örneğim bir Ağaç temizlediğinizde 3 Taş kazanırken bir diğerinde bu sayı 5 olabilir yada hiç olmayabilir.

Bu taş ve ağaçları siz temizledikçe değişik zaman aralıklarında tekrar köyünüzde belirecektir, yani tüm engelleri kaldırsanız dahi bu engeller tekrar köyünüzde oluşacaktır, stratejinize göre bu taşları ve ağaçları kaldırmanız değerli taş kazanmanızı sağlayabilir.

0 yorum: