Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Multiplayer Saldırı ve Başlangıç Taktiği

0 yorum
İlk seçime göre kaynaklarınızı oyun gelişiminize katkı sağlaması için güvende tutmanız düşman saldırılarında en az kaybı vermeniz ve eğer mümkünse düşmana ganimet kazandırmamanız gereklidir. Oyun içinde Altın her zaman iksirden daha değerlidir. Altın ile bina yükseltmeleri yapabileceğiniz gibi, köy duvarlarınızı da güçlendirebilirsiniz.

Multiplayer saldırılarda, saldıracağınız her köyü arayış için seviyenize göre altın harcamanız gereklidir, Örneğin; Multiplayer saldırı için oyununuzun sol alt köşesinden "Saldır" butonu ile bir düşman köyü ile eşleştiniz diyelim fakat bu köyde sizi tatmin edecek kadar Altın ve İksir yok bu durumda farklı bir köye saldırmak isteyebilirsiniz, bu durumda sağ alt köşede "ileri" butonunu göreceksiniz, bu butona tıklayarak bir başka oyuncu ile eşleşebilirsiniz, bu şekilde sahip olduğunuz altın miktarı kadar eşleşme için rakip köy arayabilirsiniz. Eğer Sol alt köşede bulunan "Savaşı Bitir" butonuna tıklarsanız köyünüze geri dönersiniz. Eğer bir köye saldırı yapıp bu sırada "Savaşı Bitir" derseniz elde ettiğiniz ganimet ve kupa miktarı o butona basana kadar kazandığınızla yetinmek anlamına gelir.


Eşleşmede gelen köy saldırmaya değer mi? Köy seçimi için ipuçları!
  1. Mümkün olduğunca en yüksek ganimeti elde edebileceğiniz köyleri tercih edin.
  2. Genellikle altın için odaklanın, elde etmek istediğiniz ganimet ihtiyacınıza göre değişebilir ama bir miktar belirtmek gerekirse en az 100.000 Altın hedefiniz olsun. Altını yukarıda da bahsedildiği gibi bir çok yerde harcayabilirsiniz ama elde edeceğiniz iksir eğer çok sık saldırı yapmıyorsanız daha çabuk birikecektir.
  3. Kaynakların, depoların nerede konuşlandırıldıklarını kontrol edin, kolay yağma yapabileceğiniz bir yerde mi? 
  4. Düşman köyü ile eşleştiğinizde elde edeceğiniz ganimeti kontrol edin eğer küsüratlı bir rakam yok ise ör: 25000 bu depolarının alabileceği maximum miktardır yani düşman köyün sahibi yakın bir zamanda online olmuş ve madenlerinden çıkan altınları toplayarak, depolamıştır, bu durumda hedefiniz düşman madenlerinden daha çok Depolar olmalıdır.
  5. Kaynaklara yağmalamak ne kadar kolay olup olmadığını belirleyin eğer sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir köy ise bir sonraki köy ile eşleşmek için ileri butonuna tıklayın.
Yağmalama için ipuçları!

Aşağıdaki ekran görüntülerini kontrol ederek, düşman köylerinde mevcut olan ganimeti nerede yoğunluk gösterdiğini anlamak için faydalı olacaktır. Bu depoları ve madenleri gözlemleyerek yağmalama için nereye konsantre olacağınızı belirleyebilirsiniz.
Altın Depolama Düzeyleri

               Boş              Yarı Dolu           Tam Dolu

İksir Depolama Düzeyleri

               Boş              Yarı Dolu           Tam Dolu

Altın Madeni

İksir Madeni

Goblin Attack Stratejisi - Seviye 5

Son zamanlarda Goblin saldırı stratejisi mevcuttur. Bu strateji ile hızlı bir şekilde kaynakları yağmalama şansınız vardır.
  1. Mevcut kaynakları kontrol edin.
  2. Düşmanın duvar gücüne ve dizayn şekline bakın. Ordunuzun yapılandırmasına göre çok zayıf ve kolayca erişilebilirmi kontrol edin.
  3. İlk olarak düşman köy savunma ateşini üstüne çekmek için Dev ile başlamak olacak.
  4. Sonraki adım ise Devleri gönderdikten sonra duvar kırıcılar ile Devlerin içeri girmesini sağlamak, Duvar kırıcıları Devlerin arkasından ve havan topun atışına denk gelmeyecek şekilde yollayın ki duvar kırıcılarınız duvarı patlatana kadar ölmesin.
  5. Düşman köyün savunmasını yok ettiğinizde yada yeteri kadar azalttığınızı düşündüğünüzde goblinleri konuşlandırarak hızlı bir şekilde yağmalamaya başlayabilirsiniz. Goblin ile yağmalama işleminde eğer hala düşman savunması var ise Devlerinizin hayatta olup olmadığını kontrol edin ki düşman savunma gücü goblinlerinize yönelmesin çünkü goblinlerin güçleri çok düşüktür ve çok çabuk ölürler, eğer Devleriniz bitti ise genede goblinlerle saldırın ki alabildiğiniz kadar ganimeti toplamaya çalışın.
Step 1:
Step 2: 
Step 3: 
Zafer!

0 yorum: