Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Ligler ve Bonus Ganimet

0 yorum
Ligler Kupa sayısına dayalı bir sistemdir. Ne kadar çok kupanız olursa mevcut bulunduğunuz ligde bu duruma göre değişir. Mevcut bulunduğunuz lige göre her saldırıda kazanacağınız bonus puanlarda değişir.

Bir lige katılmak için, bir eşleşme yapmanız ve bu eşleşmede saldırı yapmanız gereklidir.
Kupa sayınız 400 ve üzeri ise bu saldırının sonunda, otomatik olarak (lig düzeyin kupa aralığına göre) uygun bir lig seviyesine yerleştirilirsiniz.


Savaşlarda kazandığınız yada kaybettiğiniz kupa sayısına göre dahil olduğunuz Liginizde değişecektir.

Bir lig mensubu olurken, aşağıdaki kurallar uygulanır:
  • Bir ligde her oyuncu kendi lig rozetini göstermek için ayrıcalıklı olur. Rozeti (örneğin, Klan sohbet ortamlarında görünür) birçok oyun alanında adınızın yanında gözükecektir. 
  • Her oyunculu saldırı sonucunda kazandığı zafere göre (1, 2 veya 3 yıldız) bonus ganimet kazanacaktır. Bonuslar savaş sonunda ekranınızda gözükecektir.
  • Ganimet Bonus intikam saldırıları, savunma zaferleri, ya da tek oyuncu (Goblin köylerine) saldırıları için geçerli değildir.
  • Her lig için saldırı, savunma ve zaferlerin istatistiki bilgileri tutulmaktadır. Kullanıcı adınızın yanında bunları görebilirsiniz. İstatistikleri kupa sayısınız 300'ün altına düşerse ya da sezon bittiğinde sıfırlanır.
  • Tüm oyuncuların mensubu oldukları liglerden çıkartılırlar ve otomatik olarak (gri boş rozet) "unranked" haline gelir.
  • Bu süre sonrasında yerleştirme işlemi baştan başlayacaktır. Başka bir saldırı tamamlayarak bir ligde yeniden başlanılacaktır. Eğer herhangi bir saldırı yapmaz iseniz rozetiniz gri olarak kalacaktır. Not: Bu tarz oyuncuları saldırı sırasında da görebilirsiniz, geneli kapsamada bu tarz oyuncular çok nadir online olan oyunculardır ve ganimetleri birikmiş olabilir hatta ganimetler Depolarda koruma çemberi içinde değil Altın madeni ve iksir toplayıcılarında kalmış olabilir, bu duruma ilk hedefiniz bu madenler olabilir.

0 yorum: