Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Clash Of Clans Hakkında

0 yorum
Clash Of Clans Oyunu

Clash of Clans oyunu "Supercell" tarafından çıkartılmış olan iPad - iPhone - iPod - Android işletim sistemine sahip cihazlarda (Telefon yada Tablet) oynanabilen zevkli ve eğlenceli bir oyundur.

iOS kullanıcıları için iTunes Mağazasından 2 Ağustos 2012’de yayınlanmasından bu yana, 8 Ekim 2013’ten itibarende Android kullanıcılarının beğenisine sunulan Google Play Mağazasından ücretsiz olarak cihazlara kurulum sağlanabilmektedir. 

Clash of Clans oyuncuların köylerini inşa edip yükseltmeler yapabileceği ve ileri seviyelerde daha güçlü birliklere ve savunmaya sahip olabileceği, Multiplayer olarak diğer köylere saldırı yaparak kaynak yağmalayabileceği, klan oluşturup, klanlara üye olabileceği ayrıca bu dahil olmuş olduğunuz klanla beraber klan savaşları yapabileceğiniz ve her geçen zamanda yeni özelliklerin oyuna kazandırıldığı bir strateji oyunudur.

Clash of Clans ücretsiz olarak cihazlarınıza kurabilirsiniz oyunun bütün özellikleri oyun içi satın alım yapmadan oyuna devam etmek isteyenler için kullanıcılara açıktır fakat oyun içi para birimi yani Değerli Yeşil Taşları satın alarak (Oyun içi satın alım yaparak) oyun içindeki kullanmış olduğunuz birimlere eksta özellik katmaktadır. Örneğin, Asker eğitimlerinin hızlandırılması, yada süresinden önce tamamlanması, eğitim kampındaki tüm askerlerin bir anda eğitilmesi, eksik olan altıni, iksir, kara iksirlerin tamamlanması gibi.

Clash of Clans iOS ve Android cihazları üzerinde oynanabilir! Bunun dışında bilgisayarınızda Emulator (Bluestacks) programı kullanarak oynama şansınız bulunmaktadır.

Savunma materyalleri

- Duvar, Top, Okçu Kulesi, Hava Savunması, Sihirbaz Kulesi, Havan, Bomba, Yaylı Tuzak, Hava Bombası, Gizli Tesla, Dev Bomba, Güdümlü Hava Mayını, X-Topu, Cehennem Kulesi

0 yorum: